Jeg lever!

På fredag ble jeg utsatt for en ulykke.... Vi hadde kort dag på skolen, siden vi hadde tentamen, så etter skolen bestemmte vi oss for å dra ut å spille golf. ( skal ikke fortelle for mye detaljer)  Vi kom oss til første hullet, så fikk jeg en annens golfkølle rett over øye.  Heldighvis besvimte jeg ikke, men det var så arvolig at vi måtte ringe amulansen- de kom overaskende kjempe fort. Når jeg kom til sykehuset tok de og scannet både kroppen min og hodet for å skjekke om jeg hadde brukket noen bein eller indreblødninger. Legene kunne fortelle meg at de ikke så noe galt og at jeg var kjempe heldig.  Etter 3 timer på sykehuset var det endelig tid for å sy meg igjen som tok noen nye 2 timer. 

Det var en skikkelig skummel opplevelse men jeg hadde hell i uhellet for å si det sånn. Kunnet gått mye verre. Jeg må bare ta det helt med ro og har vært senge liggende de siste dagene. Som det ser ut nå blir jeg hjemme fra skolen hele uka...

 Før alt skjedde :)


Venner har kommet innom og ønsket meg god bedring<3 

-Karoline


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Oktober 2013
September 2013
August 2013


Blogg

bilde


hits