Siden sist

Har vært litt lat med bloggen i det siste... Første juledag er vell overstatt. Vi startet tidlig med å åpne pakker og julesokken, etterfulgt av en deiig frokost. Så kom søstra til tim over med alle barna for å spise julemiddag og noen av kusinene overnatta. 
Over helga kom niesen til Debi på besøk, Kaitlyn. Hun er 16 år gammel, Så vi har gjort mye med henne. Shoppa, hatt  enn Dallas Football grillfest med naboene og sett på film.

 

Vi dro også på Medival Times, som er ett show som er inspirert av riddelalderen. Hvor du kan bli plassert i 6 forskjellige sekjsoner og hver seksjon har sin egen farge og ridder. Og ridderen må vinne forskjellige øvelser for å vinne hele kampen. De måtte f.eks få staven inni ringer, og treffe staven midt i blinken, og kjempe mot hverandre oppå hesten. Vi ble også servert mat under showet, hvor vi måtte spise med hendene, akkuratt som i ridderalderen. Dette var før showt med spanske hester.


Vi hadde den røde ridderen. 

Det var kjempe gøy! Og ridderen vår vant nesten... kom på 2 plass... 

 

Så ble jeg med Grayson til gjeiten hans, han heter Lil Bill og er såå søt!

 i farta!


 Godt nytt år fra meg og min siamesiske tvilling <3 

-Karoline


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013


Blogg

bilde


hits