24.02.2014

heihei! Tenkte å oppdatere dere hjemme litt! Denne helga har egentlig gått i fult kjør! Fredag: etter skolen dro jeg for å trene på LA Fitness, etterfulgt av tennis som ikke gikk så bra... haha. Så dro jeg på Mr. Marcus med Simran, Mr. Marcus er ett "show" for  guttene som ligner litt på sånn skjønnhetskonnkuranse for jenter bare at alt er tull. De hadde først en talent del, så badedrakt, så pyntet og spørsmål de måtte svare på! Kjempe gøy! Etter det dro jeg Simran og Bailie til baseball kampen ( Marcus vant) også overnatta jeg hos Baillie :) 

Lørdag: dro jeg ut på en joggetur i shorts og singlett! Varmen begynner å komme seg her borte med rundt 20 grader og sol! Så dro vi til kirka etterfulgt av middag + at Goldens barna overnatta.

Søndag dro jeg og Grayson ut å jogga! Etter ett halvt år i usa, begynner jeg å legge meg på litt.. så må begynne å trene litt mer og kutte ned på det usunne :P Vi dro ut å spise sunn og deilig lunsj, haha. Skype med familien<3 og resten av dagen gikk til matbutikken, tv titting og middag egentlig! :D


-Karoline


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013


Blogg

bilde


hits