Svar på spørsmål!

Hvordan var det å fly?

 Det å fly til NY for å dra på Camp med andre utvekslingstudenter var ganske greit! Vi var 6 stykker? som satt vedsidna hverandre og det var ett stort fly med tv og mat, så det gikk ganske fort. Når jeg skulle fly alene fra NY til Dallas for å møte hvertsfamilien var litt skumlere med å tanke på å ordne det medd biletten og finne gaten osv, men det gikk jo også greit. :)

Er skolen i Texas mye annerledes enn i Norge?

Skolen er veldig mye anndeledes. Det er veldig strengt her. Du kan få gjensitning for nesten alt  ( jeg har iikke fått det) Du må ha ett pass for å gå på do eller ned til rådgiveren eller for å forlate skolen. De har kleskode, shortsen/kjolen kan ikke være kortere enn armlengen når du har armene nedover kroppen. Hvis du bruker topp, må stroppen være tre fingre tykk og ikke noe gjennomsiktige.( osv)  Skolen er jo kjempe stor! med 3000-4000 elever så du har nye folk i hver klasse. Vi har 4 forskjellige lunsj tider. Og de er veldig glad i sport. Hvis footbal laget eller basketball laget har en viktig kamp en dag, har vi Spirit day, hvor vi har ett tema vi kan kle oss til. 

Ville du sagt at det, å dra på utveksling, er et av de beste valgene du har tatt?

Å dra på utveksling er diffinetlig en av de beste valgene jeg har tatt! Jeg er lært så utolig mye, har også vokst mer som person og blitt mer selvstendig. Har også blitt flyten i Engelsk som er utolig deilig for resten av livet! 

Med tanke på at du blir 18 neste år. Skal du fortsatt feire russ som de som ikke dro på utveksling? med tanke på hvor dyrt russefeiring er?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, vi får se...

Hva vil du si det beste minnet det er så langt?

hmmmm... Det beste minnet er vel når jeg var i New York ( begge gangene), eller når vi var på innsjøen med båt og jetski, og bare nøt sommeren. Har du mange venner? Var det skummelt å gå på skolen de første ukene?

Har fått mange venner ja, noen som jeg henger med på fritiden og andre som jeg bare er med på skolen. Den første skoledagen var et UTROLIG skummelt! haha visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg... Men måtte bare være veldig sosial og snakke med folk, s åble det mindre skummelt etterhvert :)


Bailie :D


Gleder du deg til å komme hjem og møte alle vennene dine?

Gleder meg utrolig mye å komme hjem til Norge og møtte alle mine venner!! 

Hvordan er det å ikke ha sett familien på over et halvt år? 

kjenner at jeg begynner å savne familien min veldig, nå er det bare rundt 100 dager til de kommer over hit for å ha litt feire med meg :D


Er det vanskelig å forstå alt det folk sier, sånn i starten ?

Det var ikke noe vansklig å fortså hva folk sa, det var heller vansjelig å finne de rette ordene når du skulle snakke, men det gikk fort over, etter sånn 1 uke. 

Er det lett å få venner?

Alle syntes du er veldig innteresang når du er utvekslingsstudent og det er jo lett å starte en samtale. Men om du vil ha mange venner må du også gi mye av deg selv. Men generelt er det lett å venner her nede. 

Vanskelig å ikke ha noen du kan stole 100% på som du kan snakke med uansett hva det er?

ja litt, jeg har jo ikke kjent dem så veldig lenge sånn som jeg har med de hjemme. 

Hjemmelengsel?

Jeg begynner å savne de hjemme og alt jeg er vant til. Men nå er jeg her og prøver å nyte den siste tiden med tankte på at dette er en opplevelse jeg bare får 1 gang i livet :)

Savner du norsk skole?

trodde jeg aldri skulle si dette, men ja. Savner skolesysteme jeg er vant til. 

Hva savner du mest bortsett fra venner og familie?

Norsk mat! haha maten her nede er så fetene... 

Er det flere kjekke gutter en i Norge?

 jaa! Guttene her nede har bare helt annen stil... 

Er jentene penere her en i Norge?

hmm vet ikke helt. 

Er huset fint?

Huset er kjempe fint! Veldig sånn typisk Amerikansk hus som du ser i filmer. Men om du kjører noen minutter unna ser du minre finere, som jeg ikke ville ha bodd i!  Så er veldig heldig! 

Er du fornøyd med familien?

Er veldig forøyd! De har virelig behandla meg  som ett familie medlem.  De prøver også å vise meg så mye så mulig når jeg er her nede så de har jo tatt med med til mange forskjellige stater . Jeg vet at ikke alle får de samme mulighetene som jeg har fått med min fmailie.

Når begynte du å tenke på å reise som utvekslingsstudent?

Det begynnte vel på slutten av ungdomskolen. Hadde alltid veldig lyst til å reise og oppleve noe nytt.

Fikk du velge hvor du skulle bo?

Nei, jeg var helt åpen og familien valge meg.  Ville jo helst komme til Calefornia eller florida  og ville IKKE komme i alaska. Men er veldig fornøyd med Texas! Kunne ikke fått den samme opplevelsen noen andre steder. 

Blir du aldri lei av varmen?
haha nei! åååh så deilig at det er varmt her nede. Veldig mange klager over at det er for varmt. Men jeg som kommer fra kalde Norge bare nyter det! Allerede nå begynner det å være rundt 20 grader! 

Har de lik stil som i Norge?

hmm neeei  Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive stilen..  Sporty -  trenings shorts eller tighst og en t-skjorte. Veldig populært med boots og høye sokker som går til knærene. Fake negler!  

Er det sånne fester det er på one tree hill og sånn?

hahah eeeh, ganske lenge siden jeg så på one tree hill? så husker ikke helt! Men festene her nede er det mye drikking og drugs. Også veldig mye politi som kjører rundt i nabolagene... 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013


Blogg

bilde


hits