California

Dennne uka har vi hatt Spring break og på lørdagen dro vi til LA, Calefornia! Det var kjempe morsomt å dra til selveste "kjedis" byen :D Jeg hadde tenkt til å dele opp innleggene i dager, ellers blir det bare ett sykt langt innlegg ! 

Dag 1. 

Lørdag morgen dro vi over til DFW airport uten å tenkte på at det var første dag i ferien, så når vi kom der var det full kø overalt! Så det så mørkt ut for å rekke lyet. Men vi rakk det med 10 minutter. Flyet var sånt mega, og når vi kom ombord fikk vi en skikkelig fin overaskelse :D Vi hadde seter i  første klasse!!!! yeey, vi slapp og sitte innklemelt med hvandre.  Jeg hadde min egen tv, sete som man kunne sette i alle slags mulig stillinger og masse med benplass! Når flyturen var over og vi skulle hente bagasjen, fant vi den ikke. Den hadde selfølgelig  ikke blitt med  på vårt fly... og etter 1 time med kunecervise sa de at de skulle annkomme med neste fly om 2-3 timer og at de de skulle levere den på hotellet vårt. -.-


Selvom det var litt dårlig start på dagen dro vi til Santa Monica Pier som var kjempe morsomt! Det var fin sandstrand så langt øye kunne se, lang brygge med resturanter butikker, mini fornøyelse park, tivoli og street perfomers.  Her er resten av dagen i bilder : 

Søndagen kommer mest sansynelig imorgen ! :)

-Karoline

 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013


Blogg

bilde


hits