California

Dag 2!

Vi tok turen ned til Hollywood! Først kjørte vi opp på et av fjellene for å se Hollywood bokstavene! Må si vi var skuffene langt borte... Men gøy å se, + at vi hadde utsikt over hele byen. Neste på planen  var å dra til selve byen for å spise lunsj på Hard Rock Cafe, for og så stalke kjediser  på  Celebriety homes tour.! hehe.  Det var faktisk skikkelig kult. Vi så husene til f.eks Bruno mars,Paris Hilton, Justin Timerlake, Kim Kardashion, gwen stefani og mange fler, kommer bareikk på det nå....  Husene ble bare finere og finere, og større og større! hadde ikke sagt nei til å bo der :0.  

Når vi var ferdig med det dro vi på Madam tussouds, med kjediser laget i ekte størrelser osv, så det var ganske kult å se hvor store/små stjenrene faktisk er! Noen av figurene så faktisk overaskene ekte ut.... Etter det gikk vi opp og ned på Walk of Fame for å finne noen kule stjerner :D uff det var så langt at vi ente opp å kjøre til de forskjellige stjernene.... Så var  planen å besøke Rodeo drive, som vi gikk opp og ned bare for å vært der.Gaten var ganske kort, men aaah shopping himmel!! Alle merkene en kan tenke seg. Vi endte også opp med å spise middag på en italiensk resturante i Beverly Hills. Hvor jeg faktisk så en dame ta med hunden sin inn på resturanten og spise med den på fanget? haha


Sorry for dårlig bilder av husene.. Vanskelig å ta bilder siden det var så mange busker og porter iveien... 

-Karoline


  0 kommentarer

Postet av: Henke
Hvordan var det i friends studioet??
13.04.2014, 23:12

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013


Blogg

bilde


hits