California

Dag 3! 

På mandagen sto det studior på tur. Først dro vi til Warner Brother Studio og etter det Unevrsal Studos. Anbefaler alle å dra innom Warner bros, det var en av mine favoritt opplevelser. Vi fikk en guide som kjørte oss i en liten buss/golf cart ? De viste oss "bygninger" hvor de har filmet mange filmer og tv show. Også gikk vi inn i forskjellige  studioer hvor de har innsiden av hus som f.eks Heart of Dixie, og Two and a half men osv. det var jo ganske kult! Vet ikke helt hva jeg tenkte med, jeg trodde jo at de faktisk filmet ute å ekte gater og ekte hus.... men det gjør de tydelighvis ikke... alt foregår inne på Warner Bros studio. De drar ikke til New York hvis de skal  spille inn en scene der, de bare lager  f.eks om en liten gress slette de har og gjør det helt lik som Central Park, ganske kult?!  Visste dere at Hangover var faktsk ikke spillt inn på Ceaser Palace? de bare bygget utsiden av hotellet her i Hollywood så det skulle se helt likt ut. Vi fikk også se på møbler som hadde vært i kjente filmer, og kjente klesplagg. Første episode av Gossip Girls klærene var der <3 aah!  Dette studioe må virkelig bare oppleves! 

Uneversal Syudio var mer Hollywood. De var mye 3D- dergodalbaner, du satt i ett rom med tv skjermer rundt deg og det føltes ut som det var ekte. Litt sånn fornøyelsespark. Vi fikk også se litt hvor de filmet filmer, som Deseprate Houswives. Utenfor parken var det også masse resturanter og shopping. 

-Karoline


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013


Blogg

bilde


hits