California

Dag 3:

Vi dro til Sony studioet, som jeg personelig syntes var skuffene etter å ha vært på Warner bros. Vi fikk heller ikke lov til å ta noen bilder... Touren startet med å se på en liten filmsnutt. Etter det gikk vi rundt og fikk se på bygninger.  Sette til Wheel of Furtune, og! det spinnende hjulet kosta faktisk 1 million dollar !  Vi fikk lov til å se  hvor de spiller inn musikk. Sony guiden fortalte oss veldig mye om hvordan de gjør det med lyd på filmer og serier. F.eks, når det er en fest i en film, så er det egentlig ikke musikk i bakrunden! Folkene må stå og danse til ingenting mens de spiller inn hva hovedpesonene sier, også legger de til musikken når de redigerer filmen ;)  Etter Sony dro vi til Knuts Berry Farm som er en fornøyelsespark, det var nesten ingen folk der så null kø!
 

dag 4

Da var det på tidet og dra hjem.... men en hektisk dag ble det! Vi hadde ikke engang kommet halvveis til flyplassen før det ble skikkelig mye trafikk, så vi mista selfølgelig flyet og måtte vente 6 timer på flyplassen :( men tiden gikk overaskene fort?  Resten av ferien har jeg bare slappet av sånn som man skal gjøre i ferier :D


selfie med starbucks <3

-Karoline 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013


Blogg

bilde


hits