Prom!

På lørdag var det prom! Prom er jo veldig stort her i USA, så det måtte jeg jo selfølgelig oppleves. Det var vel egentlig akkuratt sånn man ser på filmer, viktig med perfekt hår, negler og sminke, fine kjoler, limo stort ballrom med DJ , prom king, queen, princess og prince :)

Dagen min startet med at jeg dro til frisøren for å fikse håret, etterfult av sminke. Så dro jeg til Tanya for å hjelpe henne.  4.30 ca dro vi til Rachael for å ta bilder og spise god mat :D Vi var en gruppe på ca 20 gutter og jenter! I 7 tiden kom limousinen som ikke lignet på en  normal limo i det hele tatt! Haha, men sjåføren sa at det bare finnes  typer limousiner som denne, en her i Texas og en i California! Ballet varte fra 8-12 Og vi var der nesten hele tiden, hvor vi danset og hadde det gøy ! Så hentet limoen oss og tok oss med hjem, hvor vi dro ut igjen etter det!  Lang men sykt gøy dag ! :D

 
 

<3 

-karoline 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Designet er laget av http://missindecisive.blogg.no

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013


Blogg

bilde


hits