24.02.2014

heihei! Tenkte å oppdatere dere hjemme litt! Denne helga har egentlig gått i fult kjør! Fredag: etter skolen dro jeg for å trene på LA Fitness, etterfulgt av tennis som ikke gikk så bra... haha. Så dro jeg på Mr. Marcus med Simran, Mr. Marcus er ett "show" for  guttene som ligner litt på sånn skjønnhetskonnkuranse for jenter bare at alt er tull. De hadde først en talent del, så badedrakt, så pyntet og spørsmål de måtte svare på! Kjempe gøy! Etter det dro jeg Simran og Bailie til baseball kampen ( Marcus vant) også overnatta jeg hos Baillie :) 

Lørdag: dro jeg ut på en joggetur i shorts og singlett! Varmen begynner å komme seg her borte med rundt 20 grader og sol! Så dro vi til kirka etterfulgt av middag + at Goldens barna overnatta.

Søndag dro jeg og Grayson ut å jogga! Etter ett halvt år i usa, begynner jeg å legge meg på litt.. så må begynne å trene litt mer og kutte ned på det usunne :P Vi dro ut å spise sunn og deilig lunsj, haha. Skype med familien<3 og resten av dagen gikk til matbutikken, tv titting og middag egentlig! :D


-Karoline

Winter Wonderland!

Som sagt dro vi til Colorado på onsdag etter skolen men naboene ( goldens) + deres familie og noen venner som bor i Kansas City! Flyturen gikk ganske fort både til og fra, så ble vi henta med limo fra flyplassen til hytta :D Colorado minner meg veldig om norge, men for de som bor her i Texas er det jo bare helt fantastisk haha! Breckenridge ( fjellet vi bodde på) hadde utrolig mye snø! De sa at denne seongen var den beste sesongne de har hatt noen gang! 
yeey! Jeg vant :D heia blå! 
Nå er det tilbake til virkligheten... Men om 3 uker er det spring break og det betyr LA, California :D

-Snakkes

Colorado!

Idag etter skolen reiser vi til Coloerado for å stå på ski :D Det blir gøy! Skulle bare oppdatere litt, så dere kommer ikke til å høre fra meg før søndag eller mandag:)
-karoline

SNØ!

Ja, idag fikk vi bittelitt snø her i texas og alt blir helt kaos! Alle kom for seint til skole og jobb. Og det snødde så "mye" at etter halve dagen ble vi bedt om å dra hjem :D Siden alle kjører med sommerdekk var det mange kollisjoner og biler som satt fast! Men vi kom oss trygt hjem etter 100 timer i trafikk...Haha dette er jo ingenting i forhold til det vi er vant med! 

-Karoline 

stock show- rodeo

På lørdag dro vi til Fort Worth for å se på ett Stock Show. Som er et show hvor du viser frem dyret ditt, for å enten selge det eller vinne priser. Vi dro for å se på Grayson sin gjeit, men de hadde masse andre dyr som, sau,ku,kaniner og griser. Det var også ett Rodeo show ( hvor man rir på en hest og fanger en ku med lasso)  og tilvoli.  Gøy Gøy!
 

Det var den helga! 

-Snakkes

Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013

  • » Blogg


  • bilde
    hits