Horse Race

På søndag dro jeg på horse race / veddeløp. Det var faktisk utrolig gøy. Det var 10 løp utttover dagen, men vi var så bare på 5 løp siden det begynnte plutselig å pøse regne. 

 

Først gikk jeg får å se på de forskjellige hestene som skulle være med. Måtte gå for magefølelsen på hvilken hest jeg skulle vedde på :) 

Nå var det bare å vente og se hvem som vinner .... 

nr 2 vant ! Selfølgelig vant hesten jeg stemmte på :DSå vi gikk egentlig frem og tilbake 5 ganger vedde på hester og se på løpet! sløste sikkert mer penger enn jeg vant. hehe 

-Karoline  

Tiden flyr!

Tiden har gått sykt fort i det siste, jeg har bare 3 uker igjen av skolen og 5 uker til familien kommer over :D Kjenner det blir godt å endelig være ferdig med skole og få en sommerferie. I det siste har jeg gjort litt forskjellig, skole,  venner, bursdag, Texas Rangers kamp og field trip med design klassen min, hvor vi dro til World Trade Center i Dallas. 

 

 

 

 

   ♥
   

     

 

-Karoline 

Prom!

På lørdag var det prom! Prom er jo veldig stort her i USA, så det måtte jeg jo selfølgelig oppleves. Det var vel egentlig akkuratt sånn man ser på filmer, viktig med perfekt hår, negler og sminke, fine kjoler, limo stort ballrom med DJ , prom king, queen, princess og prince :)

Dagen min startet med at jeg dro til frisøren for å fikse håret, etterfult av sminke. Så dro jeg til Tanya for å hjelpe henne.  4.30 ca dro vi til Rachael for å ta bilder og spise god mat :D Vi var en gruppe på ca 20 gutter og jenter! I 7 tiden kom limousinen som ikke lignet på en  normal limo i det hele tatt! Haha, men sjåføren sa at det bare finnes  typer limousiner som denne, en her i Texas og en i California! Ballet varte fra 8-12 Og vi var der nesten hele tiden, hvor vi danset og hadde det gøy ! Så hentet limoen oss og tok oss med hjem, hvor vi dro ut igjen etter det!  Lang men sykt gøy dag ! :D

 
 

<3 

-karoline 

Texas Rangers

I går hadde vi fått tak i biletter til Rangers game. Vi dro med naboene, + at jeg tok med Bailie. Vi hadde faktiksk sykt bra plasser! Det var kjempe gøy! 

De tapte 1-12 mot Oakland! Haha ikke en bra kamp....


Pølse på størrelse med en baseball bat! haha

-Karoline


Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013

  • » Blogg


  • bilde
    hits