Mitt utvekslingsår.

Nå har mitt år som utvekslingsstudent kommet til ende. Når jeg ser tilbake på året som har vært, har det gått utrolig fort! Dette har vært ett annderledes år, men samtidig utrolig artig år. Kjenner jeg er klar for å komme hjem til Norge, til venner , familie, hverdagen. Men blir samtidig litt trist å reise fra vertsfamilien som har tatt med godt imot og alle vennene jeg har fått her nede :(

Noen høydepunkter som har vært i løpet av året.

NEW YORK


MØTE FAMILIEN

 

AMERIKANSK HIGH SCHOOL 

FØRSTE FOOTBAL KAMP
HOMECOMING

NEW YORK ( IGJEN)
AMERIKANSK JUL


COLORADOLA

FEDERICA KOM PÅ BESØK <3PROMGRADUATION <3

Nå skal jeg nyte sommerferie med min familie som kommer på lørdag :-D Før vi reiser tilbake til Norge. 

Graduation

Endelig er dagen her! Skolen er ferdig for i år, og sommeren er her :) Jeg har jobbet så utrolig hardt hele året for å få gode karakter og bestå alle fag, og det har lønnet seg. Siden jeg bare er junoir fikk jeg ikke lov til å ha graduation med seniors, men alle utvekslingsstudentene hadde sin egen graduation for noen dager siden  med taler, mat, diplom og ta bilder :) Deilig følelse og vite at jeg har greid det og nå kan jeg slappe av helt til høsten :)

Her er noen av utvekslingsstudentene, ikke alle kunne komme. Noen er fra Finnland, Tyskland, Italia, Danmark og meg fra Norge :)


Tiden har gått utrolig fort <3 
 


Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Juni 2014
Mai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
Januar 2014
Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013

  • » Blogg


  • bilde
    hits