Siden sist

Har vært litt lat med bloggen i det siste... Første juledag er vell overstatt. Vi startet tidlig med å åpne pakker og julesokken, etterfulgt av en deiig frokost. Så kom søstra til tim over med alle barna for å spise julemiddag og noen av kusinene overnatta. 
Over helga kom niesen til Debi på besøk, Kaitlyn. Hun er 16 år gammel, Så vi har gjort mye med henne. Shoppa, hatt  enn Dallas Football grillfest med naboene og sett på film.

 

Vi dro også på Medival Times, som er ett show som er inspirert av riddelalderen. Hvor du kan bli plassert i 6 forskjellige sekjsoner og hver seksjon har sin egen farge og ridder. Og ridderen må vinne forskjellige øvelser for å vinne hele kampen. De måtte f.eks få staven inni ringer, og treffe staven midt i blinken, og kjempe mot hverandre oppå hesten. Vi ble også servert mat under showet, hvor vi måtte spise med hendene, akkuratt som i ridderalderen. Dette var før showt med spanske hester.


Vi hadde den røde ridderen. 

Det var kjempe gøy! Og ridderen vår vant nesten... kom på 2 plass... 

 

Så ble jeg med Grayson til gjeiten hans, han heter Lil Bill og er såå søt!

 i farta!


 Godt nytt år fra meg og min siamesiske tvilling <3 

-Karoline

Juleaften

Denne juleaften har vært veldig annerledes..  Startet dagen som en helt annen dag, føltes ikke ut som juleaften i det hele tatt. Men siden mamma sendte risgrøt pakker til meg, lagde jeg litt grøt med  en mandel + marsipangris til familien! :D Etter lunsj dro vi til kirka som hadde julegudstjeneste. Det er vel min juleaften. 

Men imorgen er det 1 juledag, som blir feiret her borte i Amerika, blir spennede!   

Etter å ha opplevd amerikansk jul, setter jeg veldig stor pris på juletradisjonene vi har i Norge. Her har de ingen spesiel julemat, eller julemiddager, de pynter seg heller ikke, Det eneste er at vi åpner opp pakkene og er med familien. Men det er jo gøy å se hvordan andre feirer jul også! :)

Grøt som falt i smak!

marsipan som ikke helt falt i smak....


 

-Karoline


 

Ferie!

Nå er endelig den etterlengtede juleferien kommet. Blir deilig med to ukers ferie. Fredagen hadde vi kort dag, så rett etter skolen dro vi nedover til Houston hvor mamman og sefaren til Debi bor.Vi feiret en liten  før jul. Det er alltid like koselig å se dem igjen! Vi har egentlig bare slappet av, spilt spill, åpnet opp pakker og spist mat. + Stefaren til Debi jobber i ett fengsel, så han tok oss med til fengelset så vi fikk se hvordan det er der. Må si jeg fikk utrolig mange øyner retter mot meg hvor jeg gikk rundt...  Byen de bor i er kjent for alle fengselene og Collage er kjent for kriminell studuet, så de har også ett fengel museum som vi dro på. Veldig spennede å se hvordan fenglsenet var før i dager... 


Må virkelig bli flinkere til å ta flere bilder.... 

-Karoline

Julestemning!

Nå har jeg ikke blogga på en stund, rett og slett pågrund av latskap! hehe. Men ivertfall! Denne helgen ble til en langhelg, fordi på  torsdag kveld begynte det å snø, og det skjer kanskje hvert 5 år her nede! Så det har vært helt kaos :O derfor ble det null skole på fredeg og mandag :D Har ikke gjort så veldig mye denne helgen, vi hadde egentlig planer til å dra til Arkensas, men det skjedde ikke pågrunn av været. 

Men nå er det ikke lenge til Jul :D Tror nok de to neste ukene kommer til å gå fort! håper jeg...-Karoline

Thanksgiving

Har ikke fått blogget siden NY fordi det er fuult hus her! Familien til både Tim og Debi bor her over ferien for å feire thanksgiving. Det er jo den største helligdagen her nede! Vi har ivertfall spist mye god mat og hatt det koselig! Igår var det Black Friday som er en stor ting her nede. Butikkene har mega salg, og du shoppper fra kvelden til morningen. Vi starta shoppingen 5 til 12, dro hjem sov 4 timer, så shoppet vi vidre fra 5 til 9. kan tro jeg var sliten resten av dagen.... haha. Vi har også pynta til jul allerede, og her går vi fullt ut :D ( kan vise bilder an annen dag) Ville bare si at jeg lever, og imorgen er det siste dag av ferien :( buhu!

 

-Karoline


Hei jeg heter Karoline. Dette er en utvekslingblogg jeg har laget for for alle som vil følge med på livet mitt i Texas. Jeg reiser med Explorius, og skal være ute året 13/14.

 Time in Dallas


+ Legg meg til som venn


Desember 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013

  • » Blogg


  • bilde
    hits